Yüzük Kaşı

Rüyada yüzük kaşının sallanması; görev ve yetkilerinin alınmasına, dar yüzük; zorluğu olan şeye malik olmaya, emanet yüzük; devamlı olmayan bir şeye sahip olmaya,
Yüzüğünün kaşının kırıldığını gören, soğukkanlılığını kaybeder, yüzüğünün kaşı kırmızı ise yüreği fesattır. Siyah ise çocuğu sefalet içinde büyür, Kaşı yakut olan bir yüzüğü parmağına taktığını görenin eşi kız doğurur ve çocuk çok yaşamaz. Eğer eşi hamile değilse, hamile kalır; eğer rüya sahibi bekar ise, sokağa atılmış bir kız bularak onu evlat edinir. Yüzüğünün kaşını zebercetten gören çok yaşar.

Rüyada yüzük kaşı görmek şeref, mal ve nimettir. Erkek tarafından görülürse, evlenmeye delalet eder. Eğer kaş tasları bilezik veya halhal üzerinde olursa, kız kardeş ve akrabalarla yorumlanır. Yüzük altından ve kaşı da varsa bu rüya iyi ve hoştur. Yüzüğün kaşı olmazsa, kendisinde menfaati olmayan işlere işarettir. Yüzüğün kaşı çocuktur. Eğer kaş mücevherden olursa tabir makam ve para île saltanat ve devlete, çok mala, şöhrete, izzet ve şerefe işarettir. Yüzüğün kaşı boncuktan olursa, saltanatın zayıf olduğuna işarettir. Kaşın yeşil yakuttan olduğunu gören kimsenin, mümin, alim, zekî ve anlayışlı bir çocuğu dünyaya geleceğine delalet eder.



A B C Ç
D E F G
H I İ J
K L M N
O Ö P R
S Ş T U
Ü V Y Z